Thursday, September 3, 2009

terbaik dari arshavin


29/09/09

mata yang memandang tak semestinya melihat.
walaupun arsenal tewas di tangan man utd masa perlawanan liga bpl sabtu lepas, gol dari arshavin ni yang mendapat perhatian aku. kenapa? lihat sendiri taraf permainan arshavin dan gol ini buktinya.

piso mintak maaf sangat2 aku tak dapat post highlights man utd menang sebab video yang kau download tu panjang sangat tak larat aku nak upload. lain lah kalau bandwidth macam kt UK =p jadi slot ni aku gantikan dengan gol smart dari arshavin. akuilah ke'smart'annya. lagi smart dari menang gol penalti kan??
tunggu ko pegi UK je lah ye. tak sabar nak hantar kau pegi airport ni.

3 comments:

namesake said...

piso kat UK tak yah download.. pi tengok live kat stadium terus.
tapi kalau kat aussie, memang kena pakai broadband untuk tgk highlights..
its ur choice, ur life.

f | r d 4 s z L e r said...

ha ah kan.. lg satu kalau kt UK leh pau jersi ngehehe
member tgh decide la tu harini settle mara, gud luck piso =)

f | r d 4 s z L e r said...

kalau aussie kita pau QUICKSILVER
ha ha nk jugak tu =p

 
/* nuffnang's glitteratti gadjet */