Thursday, September 3, 2009

AVR Butterfly

foto dirembat dari youritronics.com

menarik kan nama. AVR Butterfly. cool je. firmware ni diperkenalkan pada aku dalam lab subjek embedded system. menggunakan C language tapi mempunyai register2 yang tersendiri. bagi yang biasa dengan programming tak ada masalah nak faham apa yang aku bebelkan ni. cuma aku nak share dengan kalian tentang lab aku yg tak berapa berhasil harini dan buat aku hilang mood seawal pagi tadi.

tak nak komplen apa2 lah, bulan baik. jom yang berminat belajar programming kita cuba tambah ilmu dengan membelek guide ni. untuk official AVR consultant boleh rujuk sini. jadi yang tak faham boleh faham dan yang dah faham boleh mendalami. macam cakap kat diri sendiri je. ceh

nmpak sangat mendung dalam post ni. baek main DOTA jap nak restructure mood ( alasan tak boleh blah) siapa ada strategy guide baik punya untuk hero2 berkenaan hulur2 lah ye. ala2 cam hulur kuih bertukar2 juadah masa bulan puasa ni la. sama kan konsep dia^^ yang penting esok tetap nak balik penang. rain or shine, the show must go on.

3 comments:

Siti Nornadiah said...

i tak paham ape yang u taip..hahahha!
tapi i loveeeeeeeeee butterfly~

:))

f | r d 4 s z L e r said...

purak2 paham la u, amik ati i sket ahahah penat menaip explain neyh =p

Siti Nornadiah said...

okay sy watwat paham..:D

 
/* nuffnang's glitteratti gadjet */