Friday, October 9, 2009

flow chart


i have been searching for a process flow chart of a gas station for an hour
i get a huge load of shit from the
search result page

it even gave me this crap





wuts wrong with my search keyword?

jus gimme the damn flowchart already
pLease... spare me


T.T

**************************************************************

after an hour and a half
i found another ridiculous yet
considerable =p
result image



found it here

cute but still

duh~



18 comments:

enyheartsdiamond said...

how if u describe this flow in detail;)

f|rd4szLer said...

r u referring to the one i`m searching for or the one displayed?
i just cant believe they gimme this nonsense chart for an option =/

j.A.n.t.A.n.k.E.p.A.r.a.T said...

hahaha.
bese la tuh.
kau turn safe search mode on ke x?
klu off, lagi macam2 kuar.ahahaha

siggplus said...

start ur car and go to the nearest gas station, and ask 4 the flowchart from them..kan senang kalau dah cari cmtu susah gila..heh

chipsmore said...

vanessa hudgens??

klik klik ur nuffnang ;)

f|rd4szLer said...

padil > aku rase dah. kalau xbuat safe mode tah2 gambar mat bangla petrol pump pun dia bg dowh

sigg > ade eh. aku ingat benda camtu diorg x expose

cikepal > ha ah. bby V. pe cer aku x sure sbb x bace pun page tu. jus rembat pic nk prove benda2 crap yg xberkenaan tp menyemak lam search result page

tp kalau ikut firasat aku tu gambar masa dia praktikal kot. jadi model petrol pump wakaka

j.A.n.t.A.n.k.E.p.A.r.a.T said...

haha.aku agak terkejut kau panggil aku padil.hahaha.

f|rd4szLer said...

aku perasan dalam entri yg wish birtday mak kau haritu =)

aku observer. suka observe apa yg aku nmpak. selalunya benda yg terlintas nmpak menarik atau meaningful biasanya aku ingat^^

Siti Nornadiah said...

aaaaaaaahahhahahahhh..
:D

sometimes i nak cari blog i pon payah okeh..:P

chipsmore said...

tapi aku suka dy..sbb dy gojes ..
klik nuffnang anda ;)

mybreakfastclub said...

komen ini komen saya copy dan paste untuk memudahkan urusan saya:

kamu dan semua kawan2 kamu dijemput hadir ke blog saya, ada satu pertandingan sedang diadakan. pertandingan dia senang saja, cuma kamu perlu duduk diam berfikir sekejap sebelum menjawab. masih sempat kamu sertai. maaf kalau hadiah dia tidak lawa. selamat menuju ke blog saya.

f|rd4szLer said...

yeah gojes mmg gojes
tp muke chumel sgt x nmpak matured lol

andy said...

hehe....thanx for drop your comment on my blog :p

f|rd4szLer said...

no biggie bro^^

chipsmore said...

kau ni kenapa x updateeee??? heeee ;)

f|rd4szLer said...

aku nak jadi cam MM penulis blog Aku Tak Peduli. jarang menulis tp bila sekali post entri fulamakatak masyuk gila lol

*padahal tgh tunggang terbalik test + assign + report + projek = sempat jenguk2 je blog

mybreakfastclub said...

hmm. tak macam saya. macam tiap hari post blog. masih rajin. tunggulah bila saya dah tak nak blogging. hehe

Siti Nornadiah said...

sila sila lah post satu entry!
heheheheh..

:))

 
/* nuffnang's glitteratti gadjet */